Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
A może należy sprawdzić, po zaimportowaniu umowy do KS-PPS, czy w pakcie pozycji specyfikacji umowy mamy prawidłowo zmodyfikowane przedziały wiekowe. No i należy odznaczyć sprawozdanie statystyczne usługi. Po takim zabiegu wszystkie wymagane w umowie przedziały wiekowe się pojawiają. Zakładam oczywiście, że w pliku z NFZ wszystko jest ok.
A mogę prosić o bardziej "łopatologiczne" wyjaśnienie, gdzie to odznaczyć?
Umowy=>świadczenia lekarza poz=>przegląd=>pakiet usług szczegółowych=>popraw i tam będzie "ptaszek"
Edit:Działa . No to teraz pytanko dotyczące filtra (rozwijanego) grup wiekowych w zakładce deklaracji. Oczywiście nie obejmuje on nowych przedziałów 20 - 39, 40 - 65 (przynajmniej u mnie ). Czy istnieje możliwość samodzielnej edycji i dołożenia tych przedziałów do filtra czy takie rzeczy to tylko w Kamsofcie ?
Dziś pobrałem nowy plik umowy z ZOW i nadal to samo , brak możliwości przyporządkowania zakresu 20-39 i 40-65
Ostatni raz jak blondynce Umowy=>świadczenia lekarza poz=>przegląd=>pakiet usług szczegółowych=>popraw i należy odznaczyć sprawozdanie statystyczne usługi tam będzie "ptaszek"
Cytat: maciek777 w Stycznia 05, 2015, 15:10:11 pmOstatni raz jak blondynce Umowy=>świadczenia lekarza poz=>przegląd=>pakiet usług szczegółowych=>popraw i należy odznaczyć sprawozdanie statystyczne usługi tam będzie "ptaszek" znaczy ma nie być "ptaszka"