Dane na fakturze Elektronicznej c.d. dzisiaj miale telefon ,że już prawie prawie tylko NFZ podpisało ze mną umowę jak z Węgrem...( bo u nich najpierw Nazwisko a potem Imię ) . Czyli już dobrze lecz odwrotnie nie zgodnie z nasza pisownią.
. Jak zwykle odpowiedziałem ,że mi to wisi i poprawię lecz przy następnym razie , gdyż robotę wykonałem i mam to w d... fakturę wystawiam ja . I jak im system nie przyjmuje to wyślę tradycyjnie na papierze...... I znów wywołało lekka panikę . Trzeba być twardym, nie "miętkim" .. Sami se poprawią. ale proszą by .......chyba trzeba do Prof . Bralczyka się zwrócić ....
To są drobne rzeczy , i nikt nie może zrozumieć ,że takie kretynizmy dają początek ogólnemu burdelowi , wszyscy to bagatelizują . A Izby lekarskie podnoszą składki , porównując z korporacja adwokatów . Niech również swoja prace skonfrontują z pracą ich reprezentantów.
Wiem ,ze tu poparcia też nie znajdę ( juz mi mówiono ,ze tak trzeba , bo trzeba ) , takie kwiatki dają prace tysiącom .... m.in informatyków ;-)