Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a nie była przywracana kopia bezpieczeństwa? i jeszcze jedna istotna informacja/ Czy p1 i p2 byli u tego samego lekarza?
Cytat: Michał w Lutego 06, 2013, 22:14:51 pma nie była przywracana kopia bezpieczeństwa? i jeszcze jedna istotna informacja/ Czy p1 i p2 byli u tego samego lekarza?1. Nie odtwarzałem bazy z kopii2. W dniu t2 pacjenci są u różnych lekarzy. 3. Problematyczny numer recepty jest wystawiony przez tego samego lekarza i jest z jego zakresu.
no to dziwna sytuacja. a nie wpisałeś dwóch takich samych zakresów recept u różnych lekarzy? Nawet nie wiem czy PPS na to by zezwolił.
[...]a czy przypadkiem inny lekarz nie dostał puli przypisanej do tego lekarza ? nawet nie wiem czy da się taki błąd popełnić
nie mam pomysłu co może być przyczyną. Spróbuj z tym do kamsoftu się zgłosić
Cytat: Michał w Lutego 06, 2013, 22:46:25 pmnie mam pomysłu co może być przyczyną. Spróbuj z tym do kamsoftu się zgłosić Czekam aż mi administrator danych wróci i podpisze upoważnienie.
Poważenie??
Ja tak miałem kilka razy w jednej przychodni. Ale to moim zdaniem ich wina lub drukarni. Z tą drukarnią zawsze były jakieś kłopoty, chociaż np. Michał nie ma żadnych