Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
to nie musisz czekać bo ja tak robiłem i to działaco nie zmienia faktu, że wg mnie ten sposób to jest masakra, miałem niecałe 300 potwierdzeń do sprawdzenia w ten sposób, masę czasu to zajmuje, bo do każdego potwierdzenia trzeba ściągać kod z szoi
Informatycy z ZOW NFZ kazali skontaktować się z Kamsoftem, gdyż to podobno problem w programie.
Cytat: Kasia w Lutego 08, 2013, 13:10:43 pmInformatycy z ZOW NFZ kazali skontaktować się z Kamsoftem, gdyż to podobno problem w programie. Niemożliwe, program jest doskonały Jedni na drugich zrzucają. Jak uda sie dodzwonić do kamsoftu to powiedzą, że to wina SZOI.
w wlkp. będzie przerwa od 17 na Szoi, bedą cóś grzebać albo Szoi zaciągnął coś chińskiego z powietrza, Ewuś ma teraz skośne oczy....
................................................................... EWUŚ rzeczywiście usprawnił pracę przy sprawdzaniu uprawnień ( świadczeniodawca jest przecież do tego zobowiązany umową), ale dlaczego mają to udowadniać? Ryzyko, że trafił im się pacjent nieubezpieczony ponoszą sami. Dla mnie to nielogiczne, skoro wszystkie działania zmierzały do zdjęcia tych obowiązków ze świadczeniodawcy, a w praktyce im dołożono. Tym bardziej, że Fundusz i tak weryfikuje sam te same raporty.