Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
.... no ale niechcieli słuchać dobrej rady to niech płaczą i płacą ..Pozdr
Cytat: Egon w Stycznia 16, 2013, 10:34:51 am.... no ale niechcieli słuchać dobrej rady to niech płaczą i płacą ..PozdrMiałem identyczny przypadek (praktyka POZ - ~3000 pacjentów. ) Bezsens Ciekawe ile PZ zarobilo
Wczoraj wpadłem na szkolenie dot elektronicznej dokumentacji medycznej w warszawie organizowane przez Kamsoft Podlasie. Tam na pytanie czy KS-PPS będzie przystosowany do dokumentacji elektronicznej powiedziano że jeszcze NIE WIADOMO i że PPS to tylko program do rozliczeń a do prowadzenia przychodni jest SOMED, i w pewnym momencie w PPS może nie dać się zrobić wszytkiego itp. Dziś dzwonie do KAMSOFTU do Katowic a tam taka miła pani mówi mi że do końca tego kwartału PPS będzie tak przystosowany że będzie można prowadzić całkowicie dokumentacje elektroniczą. Mam nadzieję że ci z Katowic wiedzą lepiej. A wy słyszeliście coś o tym ostatnio?