Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Chyba forma papierowa KGP nadal obowiązuje - więc wydruk konieczny (godziny obowiązkowo).Może wiecie jak zmienić by w wydruku KGP w kolumnie "Nazwisko i imię dokonującego wpis" były faktyczne dane a nie Administrator Systemu ?
jesteś pewien , że bedzie się drukować imię i nazwisko osoby wpisującej ?
Mam skonfigurowane konta dla wszystkich pracowników od 3 lat, ale nie mają dostępu do wszystkiego, min. nie drukują sami KGP - robię to z poziomu administratora.
Pracownicy wpisują pacjentów, rejestrują w terminarzu i obsługują w panelu wizyta.Nie ma potrzeby, żeby grzebali w KGP. eWUŚ również mam skonfigurowane prawidłowo - (choć nie wiem co to ma do rzeczy) - rozmawiamy o KGP i wydruku
Czy szanowny PiotrSz drukuje u siebie KGP z nazwiskiem osoby wprowadzającej i wie jak to należy skonfigurować ?Będę wdzięczny za rzeczowe podpowiedzi.
Witam czy jest możliwe aby w księdze KGP wyłaczyć na wydruku aby nie było w dole na lewo daty i godziny wydruku?