Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wraz z aktualizacją KSPPSa/2012.03.4.0/ pojawiły się nowe funkcjonalności co do weryfikacji i sparowania z usługą eWUŚ jednak nadal nie moge np. zaznaczyć wszystkich pacjętów i poddać ich sprawdzeniu pod kątem ubezpieczenia, nich to nawet by sobie tam mieliło i np. godzinę chciałbym wiedzieć ile mam pacjętów niepotwierdzonych przez eWUŚ. Czy ktoś już maże ma z Was taką funkcjonalność?
Cytat: michas100 w Grudnia 29, 2012, 13:42:50 pmWraz z aktualizacją KSPPSa/2012.03.4.0/ pojawiły się nowe funkcjonalności co do weryfikacji i sparowania z usługą eWUŚ jednak nadal nie moge np. zaznaczyć wszystkich pacjętów i poddać ich sprawdzeniu pod kątem ubezpieczenia, nich to nawet by sobie tam mieliło i np. godzinę chciałbym wiedzieć ile mam pacjętów niepotwierdzonych przez eWUŚ. Czy ktoś już maże ma z Was taką funkcjonalność?też szukam takiej funkcjonalności, mam 60 pacjentów w ZOLu (Zakład Opiekuńczo-Leczniczy), jak ich sprawdzać codziennie ?? ręcznie to męczarnia.
Cytat: espablo w Grudnia 31, 2012, 08:03:24 amCytat: michas100 w Grudnia 29, 2012, 13:42:50 pmWraz z aktualizacją KSPPSa/2012.03.4.0/ pojawiły się nowe funkcjonalności co do weryfikacji i sparowania z usługą eWUŚ jednak nadal nie moge np. zaznaczyć wszystkich pacjętów i poddać ich sprawdzeniu pod kątem ubezpieczenia, nich to nawet by sobie tam mieliło i np. godzinę chciałbym wiedzieć ile mam pacjętów niepotwierdzonych przez eWUŚ. Czy ktoś już maże ma z Was taką funkcjonalność?też szukam takiej funkcjonalności, mam 60 pacjentów w ZOLu (Zakład Opiekuńczo-Leczniczy), jak ich sprawdzać codziennie ?? ręcznie to męczarnia.Ja osobiście "trzasnął" bym w takim przypadku oświadczenia :x
Cytat: maciek777 w Grudnia 31, 2012, 08:10:56 amCytat: espablo w Grudnia 31, 2012, 08:03:24 amCytat: michas100 w Grudnia 29, 2012, 13:42:50 pmWraz z aktualizacją KSPPSa/2012.03.4.0/ pojawiły się nowe funkcjonalności co do weryfikacji i sparowania z usługą eWUŚ jednak nadal nie moge np. zaznaczyć wszystkich pacjętów i poddać ich sprawdzeniu pod kątem ubezpieczenia, nich to nawet by sobie tam mieliło i np. godzinę chciałbym wiedzieć ile mam pacjętów niepotwierdzonych przez eWUŚ. Czy ktoś już maże ma z Was taką funkcjonalność?też szukam takiej funkcjonalności, mam 60 pacjentów w ZOLu (Zakład Opiekuńczo-Leczniczy), jak ich sprawdzać codziennie ?? ręcznie to męczarnia.Ja osobiście "trzasnął" bym w takim przypadku oświadczenia :xjutro jest wolny dzień także na pewno oświadczenie pójdzie, a czy na cały miesiąc oświadczenia dać to jest pytanie czy fundusz nie będzie płakał...
Przecież można tam wstawić zakres dat od do
Cytat: maciek777 w Grudnia 31, 2012, 08:41:02 amPrzecież można tam wstawić zakres dat od do tylko w określonym ustawą przypadku.