Wielkopolski OW
Od dawna korzystam z powiadomień SZOI - zawsze dostaję, ale dostaję ich coraz więcej. Obecnie prawie każde powiadomienie przychodzi 5 razy - na ten sam adres, generowane o tej samej godzinie. Denerwuje mnie to, bo zapełnia okno poczty otrzymanej i trzeba dużo kasować i ostrożnie, żeby przypadkowo innej poczty nie wywalić, a w każde trzeba spojrzeć żeby stwierdzić, że to już było.
Już doszedłem do tego, że kiedy któryś alert na jakiś czas wyłączyłem, a potem go włączyłem powtórnie - od tego momentu dostawałem o jedno powiadmienie więcej.
Czy wiecie, jak to zredukować, żebym dostawał tylko jedno powiadomienie? Czy to trzeba "załatwiać" z informatykami SZOI?
W Wielkopolskim OW, w serwisie WWW, wydział informatyki jest gdzieś ukryty - mam kilka telefonów, ale oczywiście zdarza mi się raz na 1000, że tam ktoś odbierze. Bo przecież oni pracują, a nie siedzą przy telefonach.
Może ktoś ma dobry kontakt do informatyków w WOW NFZ?
Pozdrawiam
PS. Ponawiam pytanie, które postawiłem tu rok temu, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Może teraz ktoś mi odpowie? Z góry dziękuję.