Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
wszystkie instalacje na 2.0boję się nowości i wynalazków edit: dotyczy PPS-a
Przechodziłem z 2 na 2,5 i jak dla mnie był to koszmar. Musiałem to zrobić bo część lekarzy miałem na 2-ce a część na 2,5.
Ostatecznie to jakoś zrobiłem, ale musiałem robić nowe instalacje dla każdego i dopiero wtedy podmieniałem bazy, ale efekt końcowy i tak jest kiepski bo nie można tworzyć automatycznych baz danych.
Rozumiem, że nie ma instrukcji przejścia z 2.0 na 2.5? Jedynie jest instrukcja przywracania kopii z 2.0 na 2.5?
A czemu kombinujecie z instalkami PPSa, nie wystarczy odinstalować firebirda 2.0 i zainstalować tego z ftp kamsoftu 2.5?
witam i proszę o pomoc,przy wgraniu nowej licecji na nowego klienta powiedziano mi ze musi byc firebird 2.5 ja mialam 2.0,wiec odinstalowalam 2.0 i zainstalowalam 2.5 tylko teraz problem...mialam innego klienta na komputerze i kspps tego klienta wola o haslo operatora bazy danych error code 152.a nowa licencja i tak sie nie wgrywa.co musze teraz zrobic...tylko prosze tak dla laika o odpowiedz