Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Już to robiłem wybierając C1 i jakąś poradę w prawym dolnym rogu pojawia się ostrzeżenieUsługa 5.01.00.0000075 nie może być zrealizowana dla tej umowy.Błagam pomocy Pozdrawiam
Witam myślę, że mam rozwiązanie na Wasz problem a kolejność jest taka:1.Wchodzimy w moduł rozliczenia i C12. Następnie F2 dodaj z całą procedurą dodania pacjenta rozpoznania i następnie F2 dodaj produkt właściwy dla wybranego pacjenta.3. Zapisujemy i wychodzimy z modułu rozliczenia.4. Wchodzimy w POZ na wpisanym tym sposobem pacjencie wykonujemy przez popraw dodaj szablon o dowolnej nazwie i zapisujemy.5. Po tym zabiegu wszystkie usługi uaktywniają się z pozycji POZSłużę pomocą gdyby coś było niejasne w moim opisie.
Cytat: romik56 w Marca 08, 2012, 13:35:37 pmWitam myślę, że mam rozwiązanie na Wasz problem a kolejność jest taka:1.Wchodzimy w moduł rozliczenia i C12. Następnie F2 dodaj z całą procedurą dodania pacjenta rozpoznania i następnie F2 dodaj produkt właściwy dla wybranego pacjenta.3. Zapisujemy i wychodzimy z modułu rozliczenia.4. Wchodzimy w POZ na wpisanym tym sposobem pacjencie wykonujemy przez popraw dodaj szablon o dowolnej nazwie i zapisujemy.5. Po tym zabiegu wszystkie usługi uaktywniają się z pozycji POZSłużę pomocą gdyby coś było niejasne w moim opisie.Tak dla jasności, czy ten opis jest z KSPPS? Co to jest C1 bo ja nie mogę tego znaleźć?
Przyjrzyj się przyciskom po lewej stronie: C1 Lekarz
Cytat: Paweł w Marca 08, 2012, 21:27:24 pmPrzyjrzyj się przyciskom po lewej stronie: C1 LekarzPrzepraszam, ale u mnie nie ma tego napisu na przycisku. Chyba posługujesz sie starym oknem programu. W nowej wersji nie ma tego
Cytat: ted w Marca 09, 2012, 10:41:16 amCytat: Paweł w Marca 08, 2012, 21:27:24 pmPrzyjrzyj się przyciskom po lewej stronie: C1 LekarzPrzepraszam, ale u mnie nie ma tego napisu na przycisku. Chyba posługujesz sie starym oknem programu. W nowej wersji nie ma tegoto nie kwestia wersji tylko ustawieniana panelu masz u góry strzałki lewo/prawoZ lewej strony nie ma przycisków. Są tylko na górze. Tam nie ma strzałek, są tylko ikony (duże) i mniejsze zakładki na samej górze. Ani na dole, ani z lewej strony nic niema
Cytat: Manioo SE w Marca 09, 2012, 10:49:15 amCytat: ted w Marca 09, 2012, 10:41:16 amCytat: Paweł w Marca 08, 2012, 21:27:24 pmPrzyjrzyj się przyciskom po lewej stronie: C1 LekarzPrzepraszam, ale u mnie nie ma tego napisu na przycisku. Chyba posługujesz sie starym oknem programu. W nowej wersji nie ma tegoto nie kwestia wersji tylko ustawieniana panelu masz u góry strzałki lewo/prawoZ lewej strony nie ma przycisków. Są tylko na górze. Tam nie ma strzałek, są tylko ikony (duże) i mniejsze zakładki na samej górze. Ani na dole, ani z lewej strony nic niema