Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Przerwa serwisowa systemów SZOI, SNRL, Publikator postępowań, strona internetowa WOW NFZ: 04.12.2009 - 07.12.2009r.Informujemy, że w związku z koniecznością przeprowadzenia prac serwisowych w dniach od 04.12.2009 godz. 17:00 do dnia 07.12.2009 godz. 06:00 nastąpi przerwa w dostępie do systemów internetowych: 1. System Zarządzania Obiegiem Informacji 2. System Numerowania Recept Lekarskich 3. Publikator postępowań 4. strona internetowa WOW NFZ (www.nfz-poznan.pl)
PRZERWA TECHNICZNAPrzepraszamy! Przerwa techniczna w pracy systemu!Prosimy spróbować później!
Ja teraz próbuję się zalogować. Po wpisaniu loginu i hasła serwer myśli i myśli i nic nie może wymyślić Edit:po dłuższej chwili wymyślił:CytujPRZERWA TECHNICZNAPrzepraszamy! Przerwa techniczna w pracy systemu!Prosimy spróbować później!Oczywiście nie było żadnego komunikatu na stronie oddziału ani na SZOI.a ja jutro miałem robić oferty POZ. Nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. Podejrzewam, że zrobię ofertę i tak jak rok temu jako pierwszy ją dostarczę a potem okaże się że komunikat PZ mówił prawdę i nic nie trzeba było robić. Tylko kto z nas zaryzykuje i nie przygotuje dokumentacji aktualizacyjnej?
a ja jutro miałem robić oferty POZ. Nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. Podejrzewam, że zrobię ofertę i tak jak rok temu jako pierwszy ją dostarczę a potem okaże się że komunikat PZ mówił prawdę i nic nie trzeba było robić. Tylko kto z nas zaryzykuje i nie przygotuje dokumentacji aktualizacyjnej?