Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Co tam od 2 dni. U mnie raporty "wiszÄ?" ju?? od 6 pa??dziernika a dzi?? mamy 13.
Cytat: kasia40 w Października 13, 2009, 15:10:07 pmCo tam od 2 dni. U mnie raporty "wiszÄ?" ju?? od 6 pa??dziernika a dzi?? mamy 13.To ju?? jest czysta z??o??liwo??Ä?. Trzeba dzwoniÄ? i uprzejmie przypominaÄ?, ??e 5 dni roboczych ju?? minÄ???o.
Cytat: kasia40 w Października 13, 2009, 15:10:07 pmCo tam od 2 dni. U mnie raporty "wiszÄ?" ju?? od 6 pa??dziernika a dzi?? mamy 13.Nie sÄ? to przypadkiem raporty rozliczeniowe (medyczne)?
Czy w jakichkolwiek zapisach stoi, ??e nfz musi, mo??e, albo je??li zechce [do wyboru] przetworzyÄ? swx, albo wsx w jakim?? sko??czonym czasie t, gdzie t nie dÄ???y do niesko??czono??ci? W MOW tego chyba nie ma. Mo??e czas na modlitwÄ?
Raporty rozliczeniowe powinny być weryfikowane z automatu taką przynajmniej informację uzyskałem w MOW NFZ, choć nie zawsze tak jest ale to inna sprawa
Cytat: maciek777 w Października 13, 2009, 20:27:28 pmRaporty rozliczeniowe powinny byÄ? weryfikowane z automatu takÄ? przynajmniej informacjÄ? uzyska??em w MOW NFZ, choÄ? nie zawsze tak jest ale to inna sprawa Niekoniecznie, mia??em przypadek, ??e dosta??em wiadomo??Ä? z NFZ, ??e dop??ki nie zrobiÄ? korekty za luty, to nie dostanÄ? raportu zwrotnego za wrzesie?? poniewa?? zosta??y wyczerpane "co?? tam, co?? tam" Po zrobieniu korekty, dosta??em od razu raport zwrotny.
Raporty rozliczeniowe powinny byÄ? weryfikowane z automatu takÄ? przynajmniej informacjÄ? uzyska??em w MOW NFZ, choÄ? nie zawsze tak jest ale to inna sprawa
Szczeg??lnie jedna osoba tam celuje w takich odpowiedziach ....