Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Jestem niezmiernie zbulwersowany dzialaniem K-P NFZ. Jakis czas temu dostałem komunikat:"....3. Świadczeniodawcy - SZOI od dnia 7.12.2011r. godz.14:00 do dnia 12.12.2011r. godzina 10:00- utworzenie zgłoszenia zmian do umowy w celu sprawdzenia aktualności potencjału wykazanego w umowie na 2012 rok. Należy dopisać nowozatrudnione osoby oraz zaktualizować harmonogramy pracowników jeśli uległy zmianie. Jeśli zmiany potencjału w zgłoszeniu nie występują zgłoszenie należy anulować.Uwaga: Zaleca się staranne uzupełnienie personelu wykazanie dni i godzin pracy, wizyt domowych zgodnie z stanem faktycznym. ..."a dzis przychodzi informacja:"W związku z zaplanowaną modernizacją serwera informujemy, że nastąpi brak dostępu do serwisów SZOI i SNRL od piątku 9.12.2011 godz. 16 do poniedziałku 12.12.2011 godz. 8. "Jutro dzwonie tam i zbluzgam od gory do dolu. Ciekawe co z tymi, ktorzy postanowili robic ten pkt przez weekend. Skandal, zeby w takim momencie wylaczac SZOI
Jutro dzwonie tam i zbluzgam od gory do dolu.
Poważnie? a po czym poznać czy już można? Bo ja właśnie zamykam harmonogramy z końcem grudnia i robię nowe na nowy rok.
Anuluje się punkt 2, 3, 4 komunikatu z dnia 25.11.2011 r. w sprawie aneksowania umów wieloletnich niewygasających z końcem okresu rozliczeniowego 31.12.2011 r. w rodzaju: Podstawowa Opieka ZdrowotnaW przypadku konieczności aktualizacji potencjału do umowy na 2012 rok, świadczeniodawca zobowiązany jest wykonać na SZOI zgłoszenie zmian do umowy.Będzie to możliwe po podpisaniu umowy przez świadczeniodawcę i musi nastąpić nie później niż do 31.01.2012 r.. Funkcjonalność zgłoszenia zmian do umowy będzie włączona od 1.01.2012 rok.