Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Osoba fizyczna prowadzi działalność. Ja w takim przypadku wpiszę normalnie adres siedziby firmy, który we wszystkich przypadkach jakie mam jest taki sam we wpisach do wojewody i w ewidencji gospodarczej.Jedynie co to muszę się przyjrzeć indywidualnym praktykom lekarskim bo teraz sobie uświadomiłem że tam może być inaczej....
Cytat: Piotr29 w Października 19, 2011, 18:51:40 pmNo to ostro...się narobiło...ciekawe co teraz zrobią świadczeniodawcy którzy mają zamiar zatrudnić kogoś od początku 2012 roku....a w jakich zakresach tak jest w ankietachi?W K-P w REH, PRO też tak jest. Będą takie odpowiedzi wszędzie, bo szablony ankiet mają z centrali.
No to ostro...się narobiło...ciekawe co teraz zrobią świadczeniodawcy którzy mają zamiar zatrudnić kogoś od początku 2012 roku....a w jakich zakresach tak jest w ankietachi?
Nowy zakres to raczej konkurs ofert - a tam mogą być inne odpowiedzi. Ale oczywiście nigdy nic nie wiadomo. Tak jak pisze Paweł - pytanie czy odpowiedź "nie spełniam w dniu złożenia oferty" wraz z dołączonym oświadczeniem że te warunki będziesz spełniać od 1 stycznia dyskwalifikuje ofertę.
I jeszcze z innej strony: czy nie spełniasz w dniu złożenia oferty kryteriów skoro masz już zagwarantowanego lekarza od 1 stycznia? Masz zapewnionego lekarza, który zobowiązuje się pracować u Ciebie od 1 stycznia. Wykazujesz jego harmonogram - a więc już dziś spełniasz wymagania
A znowu z drugiej strony: czy do oferty dołączasz umowę o pracę?