Witam, nie wiem czy uda mi się wytłumaczyć to co chcę przekazać, ale spróbuję.
Witam, mieliśmy w tym miesiącu osobę z innego OW NFZ. Zostały wykonane mu zastrzyki
1 w dniu 10 sierpnia (w raporcie jest ok)
2 w dniu 11 sierpnia (w raporcie pokazuje mi błąd: zdublowanie wyk. Świadczeń w zakr. Dat w Ramach Umowy)
2 w dniu 12 sierpnia (w raporcie pokazuje mi błąd: zdublowanie wyk. Świadczeń w zakr. Dat w Ramach Umowy)
Dodaję tej osobie następujące świadczenie;
5.01.00.0000052 Świad. Pielęgniarki Poz U Osoby Spoza Listy Świadczeniobiorców Zamieszkałej Na Terenie Tego Samego Województwa Ale Poza Gminą Własną I Sąsiadującymi Z Tym Miejscem Lub U Osoby Spoza Listy Świadczeniobiorców Zamieszkałej Na Terenie Innego Wojew.
Błąd był uzasadniony bo dla tego rodzaju świadczeń nie można 2 dziennie udzielać. Więc aby przeszły chociaż dwa usunałem 2 problematyczne świadczenie zgodnie z raportem zwrotnym. Wystawiłem rachunek na te 2 świadczenia a w między czasie napisaliśmy pismo do NFZ i te dwa problematyczne świadczenia nam uznali (Pani z NFZ powiedziała, że uznane jako błąd nieistotny. Teraz moje pytanie, co ja mam teraz zrobić aby na SZOI było wszystko w porządku, tzn, tak abym w raporcie zwrotnym miał uznane te dwa świadczenia.