collapse

Reklama

Autor Wątek: rozliczenia/nie znaleziono pliku cppstdcallinerfacewrapper.dll mozliwosc .......  (Przeczytany 3681 razy)

Offline lukaszz

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
witam,
Mam pytanie, czy u Was też pojawił się taki problem.
po zainstalowaniu kspps 2011.01.3.1, wczytaniu kopi bezpieczenstwa pojawia mi sie po uruchomieniu taki komunikat? kompletnie nie wiem co to jest? ich robota(kamsoftu) czy ja cos pogrzebałem przy przywracaniu z kopi?
dzieki za ewentualna odpowiedz i pomoc pozdrawiam

Offline PiotrSz

• Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 109
Odp: rozliczenia/nie znaleziono pliku cppstdcallinerfacewrapper.dll mozliwosc .......
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 29, 2011, 09:16:12 am »
witam,
Mam pytanie, czy u Was też pojawił się taki problem.
po zainstalowaniu kspps 2011.01.3.1, wczytaniu kopi bezpieczenstwa pojawia mi sie po uruchomieniu taki komunikat? kompletnie nie wiem co to jest? ich robota(kamsoftu) czy ja cos pogrzebałem przy przywracaniu z kopi?
dzieki za ewentualna odpowiedz i pomoc pozdrawiam

witam
aktualizowałeś się z wersji 2011.01.3.0 czy wcześniejszej ?
jeżeli aktualizacja przebiegła poprawnie to raczej Kamsoft coś skopał i brakuje pliku który jest wymagany do nowej funkcjonalności PPSa jaką jest właśnie moduł fiskalny
jeżeli nie masz wykupionej tej opcji i nie zamierzasz wystawiać faktur czy paragonów z PPSa to raczej nie powinno przeszkadzać w pracy

pozdrawiam

Offline lukaszz

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
Odp: rozliczenia/nie znaleziono pliku cppstdcallinerfacewrapper.dll mozliwosc .......
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 29, 2011, 11:28:57 am »
czesc, dzieki za odpowiedź bo juz sie martwiłem ze zostane z tym problem osamotniony...aktualizowałem sie z wersji wczesniejszej niz 2011.01.3.0, najpierw zainstalowałem kspps potem zaktualizowałem do 2011.01.3.1 i odtworzyłem kopie bezpieczeństwa, nie pierwszy raz instalowałem kspps po formacie i nie mialem z nim problemow do wczoraj, sprecyzuje co zrobilem; zainstalowalem z wczesniejszej instalki kspps i na tym etapie nie bylo problemu, po aktualizacji(aktualizacja przebiegła bezproblemowo) do 2011.01.3.1 jak chce uruchomic moduł rozliczenia pojawia sie ten komunikat, o ktorym napisałem wczesniej, nastepnie odtworzyłem kopie bezpieczenstwa...najsmieszniejsze ze w folderze kspps jest ten plik, ktorego kspps nie moze znalesc?...moj system to win xp sp3..(nie mam wykupionej tej opcji i nie zamierzam wystawiac faktur) ale mam pewne obawy jesli chodzi o prawidłowe działanie kspps a przecież mam w ten weekend do zrobienia sprawozdania do nfztu za kwiecien...od 3 lat korzystam z ksppsa, coraz bardziej irytuje mnie ten program, czy istnieje jakas godna polecenia alternatywa do niego? pozdrawiam

Offline lukaszz

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
widze że wątek przeszedł bez echa dzis po aktualizacji do wersji 2011.01.3.4 problem zniknal:P kochany kamsoft laskawie naprawil ;d a juz myslalem ze do wygasniecia licencji bede borykac sie z tym fantem;d

Offline PiotrSz

• Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 109
widze że wątek przeszedł bez echa dzis po aktualizacji do wersji 2011.01.3.4 problem zniknal:P kochany kamsoft laskawie naprawil ;d a juz myslalem ze do wygasniecia licencji bede borykac sie z tym fantem;d

hej
u mnie tez ten problem wyskoczył na jednym stanowisku
aktualizacja 2011.01.3.3 to poprawia

pozdrawiam

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 489
  • Kropka Ukrytych: 0
  • Kropka Użytkowników: 2
  • Kropka Użytkownicy online:

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9409 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3285 Wiadomości
Michał Michał
3191 Wiadomości
karolweksler
3153 Wiadomości
09061303
3079 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2968 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2201 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1634 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:15 - 738KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 29.

[Pokaż zapytania]