Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
http://forumpps.pl/index.php?topic=3408.msg18136#msg18136
I tak żaden wydruk nie przebije wniosku na zaopatrzenie - letko licząc 1300 stron.
Przepraszam, nie łapie.CytujU mnie też, ale Michał czy dodajesz to ( wg słownika kompetencji SZOI):0266 UPRAWNIENIA DO REALIZACJI ŚWIADCZEŃ PIELĘGNIARKI POZ - OKREŚLONE W ART. 5 UST.25 USTAWY O ŚWIADCZENIACH OPIEKI ZDROWOTNEJ .. 0267 UPRAWNIENIA DO REALIZACJI ŚWIADCZEŃ POŁOŻNEJ POZ - OKREŚLONE W ART. 5 UST.28 USTAWY O ŚWIADCZENIACH OPIEKI ZDROWOTNEJ .. 0295 KWALIFIKACJE UPRAWNIAJĄCE DO REALIZACJI ŚWIADCZEŃ PIELĘGNIARKI W ŚRODOWISKU NAUCZANIA I WYCHOWANIA - OKREŚLONE W PRZEPISACH NA PODSTAWIE ART. 27 UST.3 USTAWY O ŚWIADCZENIACH OPIEKI ZDROWOTNEJ ..Przygotowując ofertę dla położnej środowiskowo-rodzinnej, na indywidualną praktykę muszę zaznaczać jeszcze coś takiego? Zupełnie tego nie łapię, praktycznie już ofertę wykonałem, aczkolwiek widzę, ciągle coś nowego. Technicznie zrobić ową ofertę można w 30 min ale ... Czyli, wklepywać powyższe dla położnej (nie wiem nawet gdzie Mrugnięcie) czy nie?
Oferta dla położnej POZ posiada zerową wartość pieniężną, ...
Mam problem z wydrukiem z KS-KO. W nocnej i świątecznej opiece niedit: jest w opcjach, ale teraz pytania czy drukować to w takim stylu jak rok temu czy wg domyślnych ustawień KS?