Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rozumiem że wam się nie chce szukać, ale żeby nie móc przeczytać to co jest napisane kilka postów wyżej...
Cytat: miszol w Listopada 08, 2010, 14:20:12 pmRozumiem że wam się nie chce szukać, ale żeby nie móc przeczytać to co jest napisane kilka postów wyżej... gdyby za jakąś odpowiedź ktoś musiał zapłacić to przycisk szukaj byłby czerwony od użytkowania. A tak to po co szukać?
Widziałem podobny temat, jednak tamte triki nie podziałały. Mam problem z miejscem złożenia deklaracji. Aktualizowałem program do wersji 2010.05.0.1 i jest wymagane miejsce złożenia deklaracji.Uzupełniłem je w deklaracjach, natomiast podczas wysyłania listy POZ pojawia się komunikat: "Brak deklaracji do dodania" mimo, że jak zrobię podgląd deklaracje są. Gdy chce wysłać plik na dysk pojawia się komunikat: "Brak identyfikatora komórki organizacyjnej, w której złożono deklarację" i ten komunikat widnieje przy każdej mojej deklaracji.Nie wiem co mam zrobić, Proszę o pomoc