Licencja została zaktualizowana, dawno jednak nie aktualizwałem programu,sciągnąłem plik, zaktualizowałem ale przed poonownym uruchomieniem ciągle pyta o aktualizację, wyskakuje taka informacja
Zainstalowany program posiada datę wersji nowszą od podanej w licencji
daty asysty! Data wersji programu: 2010-02-02, data asysty: 2009-11-30.Zainstalowałem program od nowa, wykorzystałem plik niby??? nowej licencji, która sciągnała się jeszcze poprzez stary program ale to nadal stara licencja.
W nowo zainstaklowanym programie nie moge odtworzyć kopii bezpieczeństwa bo mi wyskakuje powyższy komunikat
? Ale przecież robiłem ową aktualizacje licencji na serwerze jak byk jest data do 7 listopad 2010 ale za chu.... nie moge tego zaistalowac sciagnac jakkolwiek, ile razy program przeinstaluje tyle razy data asyty 30 11 2009
?? mimo że cały czas wale aktualizacje licencji i w opisie jest jak byk nowa co za szajs dzwoniłem do kamsoftu by mi na maila przesłali tą licencje ale niestey akurat mają awarię jakieś poczty czy coś
? Ja pier..... co za syf co za kraj, co ja mam być piprzonym billem gastesem by obsługiwac ten pieprzony program. Do 6 podobno musze zrobic poz za grudzień a tu nawet programu nie ruszyłem, usługi dodatkowe leżą bo jakiś słownik czego już w ogóle nie rozumie.
POMOCY