To jest "końcówka". To nie jest serwer. Na mój misowy rozumek wyłączenie FB nic nie da, bo wyłączymy go na serwerze na którym problemów nie ma. Komunikat jasno wskazuje, że jest inny proces uruchomiony, który z tego pliku korzysta. Te plik jest częścią pakietu redystrybucyjnego Visual C, więc teoretycznie rożne procesy mogą korzystać z niego. Ja bym sprawdził co w danej chwili jest dodatkowo uruchomione, w szczególności z katalogu PPS, o ile tam ten plik jest kopiowany - nie jestem od PPS specjalistą - i sukcesywne zamykał wszystkie procesy. Można, jasne, spróbować ręcznego skopiowania z serwera, to nie jest głupi pomysł, tylko wyłączanie serwera nie ma większego sensu. No i jest szansa, że też nie da się skopiować, bo plik nadal może być w użyciu. Podsumowując, jak bym się ja do tego zabrał:
1. sprawdził czy nie odpal się jakiś dodatkowy proces z KS-PPS który też z tego pliku korzysta.
2. spróbował skopiować plik ręcznie
3. albo zastosowałbym "sztuczkę" To znaczy zmienił nazwę pliku dodając np .old i następnie ręcznie plik skopiował. Samo kopiowanie może się nie udać, jeśli plik jest w użyciu, ale od zdaje się windowsXP można plikowi w użyciu zmienić nazwę a proces dalej działa. Dzięki temu to co trzyma nadal będzie działać a my zyskamy miejsce na wgranie nowej wersji. Po jakimś czasie jak ten trzymający proces się zamknie, a potem odpali ponownie podłączy już nową wersję pliku. Taką sztuczkę robimy w KS-SOMED podczas kopiowania plików, gdy procedura kopiująca uzna iż pliku skopiować się nie da bo jest w użyciu. Stąd czasem pojawiające się pliki old, które potem znikają.