Hej wszystkim,
mam dość dziwny problem a nawet dwa, zaczęło się od tego, że:
1). wygenerowany SWX w rodzaju AOS umowa ginekologiczna nie zaimportował się na szoi przez błąd "50601047 Brak kodu trybu przyjęcia pacjenta dla zestawów świadczeń ambulatoryjnych".
Otworzyłem swx i oczywiście w srodku nie ma znacznika tryb w danych o świadczeniu tu fragment:
"<dane-swiadczenia nfz:nr-wersji-slow-swiad="3" kod-swiad="4" data-od="2025-02-04" data-do="2025-02-04">"
brakuje znacznika tryb (u mnie 5, wpisany w ks ppsie) ale generujac SWX nie ma tego cholerstwa:
"tryb 0-1 do 2 cyfr Kod trybu przyjęcia pacjenta. Zgodnie z załącznikiem nr 4 do rozporządzenia."
Mam stare raporty i tryb jest, jednak jak generuje ponownie jakis stary raport to tryb juz sie w SWXie nie pojawia. Mam najnowsza wersje aplikacji 2025.00.5.2.
2). generujac kolejke za dany miesiać wybieram miesiąc luty, dodaje komorke i nastepnie klikam uzupelnij jak zawsze - program chwile cos przetwarza po czym czysci mi wybrana komorke i okienko jest puste, nie ma zadnego wyniku...
Bardzo prosze czy ktos ma jakis pomysl o co tu chodzi ? W styczniu na poprzedniej wersji ks ppsa bylo normalnie.