Pozostała sprawozdawczość w formacie otwartym > Kolejki oczekujących

problem z kolejka

<< < (2/4) > >>

KrystianT:
Pewnie w poprzednich miesiącach były robione poprawki i dane wysłane miesiąc, dwa temu uległy zmianie, a teraz wylicza stan na teraz... Fundusz aktualne poruwnuje z przesłanymi wcześniej i mu się nie zgadza.
Często się z tym spotykam - w mMedice przeliczam poprzednie statystyki i wysyłam ponownie (dalej niż 6 msc. wstecz wymaga zdjęcia blokady przez NFZ)

fizjo:
Logowanie do aplikacji KOLCE przechodzi dwuetapowo, otwiera okno aplikacji KOLCE i na środku czerwony napis: Brak uprawnień. W SZOI przejrzałem są uprawnienia operatora. Ktoś tak miał ostatnio ?

mall:

--- Cytat: fizjo w Marca 18, 2025, 09:01:51 am ---Logowanie do aplikacji KOLCE przechodzi dwuetapowo, otwiera okno aplikacji KOLCE i na środku czerwony napis: Brak uprawnień. W SZOI przejrzałem są uprawnienia operatora. Ktoś tak miał ostatnio ?

--- Koniec cytatu ---
Wszyscy mają  ;D Jest awaria systemu, trzeba czekać, aż naprawią. Szkoda tylko, że nie dali jakiegoś komunikatu. Człowiek niepotrzebnie traci czas przed komputerem zachodząc w głowę, gdzie jest problem.

Danek:
U mnie jest ten sam problem już od wczoraj popołudnia. wielkopolskie

Paweł:

--- Cytuj ---
Komunikat operatora systemu SZOI
Numer komunikatu: 928547
Data publikacji: 2025-03-18 09:19
Tytuł: AP-KOLCE awaria systemu (brak uprawnień)

W związku ze zgłoszeniami dotyczącymi nieprawidłowego działania aplikacji AP KOLCE (brak uprawnień), informuję, że problem został zgłoszony do Centrali NFZ oraz do dostawcy oprogramowania. Czekamy na informację zwrotną oraz naprawę awarii.

Za utrudnienia przepraszamy.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej