Witam serdecznie.
Mam male pytanko skierowane do osob ktore rozliczaja Opieke Psychiatryczna i Leczenie Uzależnień w Somedzie.
Pytanie dotyczy Terapii Grupowej, a mianowicie: Czy w przypadku Terapii Grupowej na karcie zlecenia w polu ILOŚĆ wpisujemy liczbę godzin terapii? Czy tez pole te odnosi sie do jednego dnia terapii.
Dodam jeszcze, ze do tej pory jakos ilosc wpisywalem - 1 (konkretny dzien terapii), zamiast 3 (konkretnie 3h terapii w dniu).
W poprzednim roku (KSSWD) wygladalo to tak: 3x 1.5 (waga pkt uslugi) = 4.5pkt.
W umowie tej wystepuje duzy niedolimit, domyslam sie ze moze to byc spowodowane wlasnie tym ;(
Jesli sie nie mysle czeka mnie troszeczke pracy przy poprawianiu zlecen
Zeby nie zakladac jeszcze jednego tematu zapytam jeszcze o jedna rzecz:
Otrzymalem dzisiaj statystyczny raport zwrotny z Opieki Dlugoterminowej zawierajacy bledy odnosnie nieprawidlowej ilosci dni, przy wprowadzaniu na karcie zlecen zawsze ustawialem "czas trwania" (wg porady pracownika Kamsoftu). Usluga ta obejmowala okres od 1 do 31 dnia miesiaca, a ilosc byla rowna 20. Do Kwietnia wszystko bylo ok. Dopiero w tym miesiacu raport zwrotny zawieral bledy w tych pozycjach.
Jest to pewne nieudogodnienie. Wiem ze mozna wprowadzic usluge pierwszego dnia a nastepnie powielic ja w nastepnych, jednak chyba lepiej byloby wprowadzac jako czas trwania (tak do informatykow)