Witajcie,
Tyle tu mądrych głów, że na pewno mi pomożecie. W każdym razie liczę na Was i bardzo o to proszę

IOD "ciśnie" mnie o utworzenie przyrostowych backupów danych Somed i słusznie bo sprawa bardzo dobra aby zabezpieczyć dane przed utratą w razie jakichkolwiek wypadków losowych. I tu mam problem. Poprosiłam opiekuna z Kamsoft o wykonanie takiej pracy i dostałam następującą odpowiedź:
"na ten moment nie jesteśmy niestety w stanie zaoferować przyrostowych
kopii bezpieczeństwa opartych o oracle. Nie jest to na razie rozwiązanie
przetestowane wśród naszych klientów. Niewykluczone, że w przyszłości
będę mógł je zaproponować".
Możecie mi powiedzieć o co chodzi? Czytałam w innych wątkach na tym forum, że macie takie i robicie je właśnie na Oracle. Ktoś nawet pisał, że w wykonaniu tej pracy pomógł im właśnie przedstawiciel Kamsoft, a u mnie taka sprawa....
Możecie pomóc, podpowiedzieć co z tym zrobić, o co chodzi, jaki może być problem w moim wypadku? Robi Ktoś z Was takie backupy, jest taka możliwość przy KS-Somed na Oracle czy nie ma? Zgłupiałam zupełnie i znikąd ratunku.
Może Ktoś z Was już to robi i może wskazać co dodatkowo trzeba mieć, jakie programy, możliwości techniczne, co i gdzie trzeba zrobić aby się zapisywało i aby można było taką kopię w razie co zainstalować i odtworzyć