Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Z mojej perspektywy na to co napisałeś, jak skierowanie do spec. powinno rozwiązać wszystko, tylko zabiegi musisz pisać w opisie.
Cytat: 09061303 w Stycznia 03, 2022, 02:10:50 amZ mojej perspektywy na to co napisałeś, jak skierowanie do spec. powinno rozwiązać wszystko, tylko zabiegi musisz pisać w opisie.Jak ja nie lubię takiego burdelu!A podpowiedz mi jeszcze, czym fizjoterapeuta na wizycie fizjo podpisuje wizytę i wystawiane skierowania?Nie ma przecież certyfikatu z ZUS..Pozdrawiam
Cytat: PiotrSz w Stycznia 03, 2022, 12:40:59 pmA podpowiedz mi jeszcze, czym fizjoterapeuta na wizycie fizjo podpisuje wizytę i wystawiane skierowania?Nie ma przecież certyfikatu z ZUS..Wystaw mu taki certyfikat zusowski w gabinet.gov.pl i może podpisywać. podobnie laboranci.
A podpowiedz mi jeszcze, czym fizjoterapeuta na wizycie fizjo podpisuje wizytę i wystawiane skierowania?Nie ma przecież certyfikatu z ZUS..
W PPSie w personelu jest również wpisany jako fizjoterapeuta z PESELem i nr prawa wykonywania zawodu.
A na co i do kogo te eSkierowania fizjoterapeuta ma wystawiać?
Czy lekarz powinien pisać zlecenia jak wie, że pacjent ma iść do tej samej jednostki? Niby tak, ale jak znowu ma on robić raz tak a raz inaczej, to podeszliśmy tutaj w ten sposób, że lekarz na 100% nie wie, gdzie pacjent pójdzie, nawet jak będzie sugerował to czy tamto. Na tej podstawie wszystko od lekarza leci jako eSkierowanie.