Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
1. poprawnego wygenerowania wniosku o zmianÄ? potencja??u i2. przes??aniu pisemnej informacji przez ?šwiadczeniodawcÄ? o dokonaniu tej czynno??ci
chcia??em dodaÄ? nowe harmonogramy z datÄ? obowiÄ?zywania od 1 lipca do 31 grudnia.Mam jednak problem. Przy dodawaniu nowego harmonogramu...
Ja wprowadza??em tylko do jednej pozycji. P??ki co nie mam rzadnych informacji z NFZ, ??e muszÄ? co?? poprawiÄ? a w SZOI nie sprawdzÄ? bo mi nie dzia??a znowu
Dla pielÄ?gniarki - rozbijasz na pracÄ? w przychodni i na wizyty domowe - co juz powieniene?? mieÄ? zrobione - wiÄ?c przed??u??asz harmonogramy do 2009-12-31 (tylko nie do 2009-12-30 jak jest na prezentacji ZOW NFZ).
A nie doczyta??em - nie no dla nocnej to standardowo 118 h i nie ma co siÄ? bawiÄ? w szczeg????owe. M??wi??em o pielÄ?gniarskiej g????wnej sorka : )
Ano i jeszcze zrobiÄ? harmonogram miejsca bo zazwyczaj w nocnej w 1 pozycji jest OK a w kolejnych jest od 8-18 (dotyczy nocnej opieki).