Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy. Chodzi mi o wykazanie dr Kowalskiego i Iksińskiego w harmonogramie NFZ na poniedziałek z zaznaczeniem, że wymieniają się - raz jest jeden, raz drugi. Który będzie okaże się po sprawozdanych świadczeniach. Jeśli jest taka opcja, to jak to zrobić w Portalu Sw.? Dodam, że obaj lekarze nie pracują na NFZ nigdzie w wymienionym dniu, a więc nie ma mowy o konflikcie. Zmiana z tygodnia na tydzień mnie nie interesuje, bo trzeba wówczas zamykać pracę całej poradni żeby usunąć jednego, a dodać drugiego, to jest syzyfowa praca.
Nie ma takiej opcji. Albo obaj są w umowie jednocześnie albo zmiana w umowie co tydzień.
jesli np. dwóch lekarzy tej samej specjalizacji pracuje w tym samym czasie po 5 godzin, np w poniedziałek, to czas pracy w poradni w poniedziałek to 5 godzin natomiast czas pracy lekarzy to 10godzin, tak to trzeba liczyć
W przypadku jeśli lekarza nie pracują nigdzie indziej na NFZ w tych samych godzinach, ja bym zgłosił ich równolegle i tyle. Raczej od przybytku głowa nie boli i nie będzie się czepiał nikt.