Pozostała sprawozdawczość w formacie otwartym > Kolejki oczekujących

Kolejka oczekujących - z KSPPS do KOLCE

<< < (4/12) > >>

neelix:
Nowe wpisy w terminarzu przechodzą na kolce ale te istniejące po poprawieniu i dodaniu procedury nie wysyłają się. Może lepiej to działa w module Rehabilitacja gdzie jest jakaś funkcja serwisowa ale z racji że tam akurat u mnie nie wpisywali rezerwacji tylko wykonania to nic mi po tym. I pewnie mało kto tego modułu używa zresztą. Nie chce już mi się pisać co myślę o tej aktualizacji, jej terminie i podejściu do klienta.

mlutek:
Hej, ja co prawda nie mam fizykoterapii, ale kardiologię i od 1 lipca muszę prowadzić harmonogramy.
Niestety muszę przyznać ze wpisywanie danych poprzez terminarz wygląda nieciekawie.
Po pierwsze synchronizacja PPSa z AP Kolce nie dziala poprawnie jest fatalna,  AP Kolce nie zawsze dziala poprawnie, serwer czesto jest przeciazony i przy wpisie pacjenta czesto wywala mi błąd ze pacjent nie zostal dodany, albo jest zbyt długi czas oczekiwania.
Czesto pomimo ze wyswietla mi sie komunikat o dodaniu lub niedodatniu wpisu, w AP KOlce jest wpis albo go nie ma i wtedy musze recznie dopisywac.
Trzeba wiec miec to na uwadze, bo częto mam juz pacjentów wpisanych do kalendarza i mimo wysylania do AP Kolce i komunikatu nie zawsze ten pacjent jest dodany.
Podobnie jest przy zmianach terminu
Nie wiem od czego to zalezy...
Pozatym inne sa statusy i kody skreślenia, przy skreślaniu pacjenta albo sie wykreśli albo nie roznie z tym bywa.
Rozumiem ze trzeba prowadzic kolejki oczekujacych ale jaki sens wpisywanie tego do AP Kolce pacjentów juz leczacych sieto trudno mi zrozumieć
Pozdrawiam,

Kor:
Rozumiem, że przenieś na procedurę zrobiłeś SF8. Na tym etapie przycisk CF10 jest jeszcze nieaktywny. Po przeniesieniu na procedurę zaznaczasz w okienku kolejka (na procedurę ) w okienku obok odpowiedni kod procedury np. 71006 lub  inny odpowiedni dla danych świadczeń. Ptaszek nie wysłane do AP KOLCE zaznaczony . I przycisk CF10 powinien się uaktywnić.
Pozdrawiam

wycich:
Należy ustawić filtry jak na foto w załączniku i przycisk "Wyślij do AP-KOLCE" staje się aktywny:

morfrom:
Chcę utworzyć nowy harmonogram. Wybieram "Dodawanie harmonogramu". Obok pola "Miejsce udzielania świadczeń" klikam ikonę do wybrania miejsca docelowego. Otwiera się okno "Słownik miejsc udzielania świadczeń", ale lista miejsc jest pusta,  wyświetla się na niej jedynie "Brak danych". Wpisywanie czegokolwiek nic nie zmienia - po kliknięciu "Szukaj" lista wciąż pusta. Co może być nie tak?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej