Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
A jakie konkretnie świadczenia obejmują sieć szpitali w AOS.Czy wchodzi okulistyka? i kardiologia dla dorosłych i dzieci świadczenia w poradniach?Nie bardzo mogę sie doszukać tych informacji,Nie mam jeszcze aneksu wiec nie wiem czy na 3m-ce czy tez na rok bedzie przedłożona umowaJak ktos wiec proszę o informacje.
Jesli swiadczenia medyczne są realizowane w przychodniach przyszpitalnych to faktycznie umowa jest przedłużana tylko na 3 m-ce , Jesli zaś sa to przychodnie z poza szpitali i funkcjonują jako samodzielne przychodnie to umowa jest na rok do czerwca 2018 i dopiero w kwietniu sa konkursy..W sumie to ma to sens, szkoda ze tylko tak skomplikowanie jest to napisane na stronie ze nie wiadomo o co chodzi....
Rozmowa tel z Panią z jednego NFZ (nie Wrocław, pani wydawała się być zorientowana). Pani była dość mocno zdziwiona, że w związku z obowiązującą sytuacją prawną (nie tylko temat specjalisty fizjo) konkurs został ogłoszony - stwierdziła, że w momencie ogłoszenia jest możliwy do położenia przez odwołania. Na koniec powiedziała, że u nich - jak ktoś nie będzie naciskał z góry, będzie to ogłoszone jak najpóźniej się da.
Ktos ma pomysl na interpretacje tego pytania:2.2.13 REH_W Co najmniej 10% świadczeń po raz pierwszy przekazanych do rozliczenia po pływie ostatniego okresu rozliczeniowego (Tak/Nie) ?Dodam jeszcze, ze pytanie w dziale Wyniki kontroli i nieprawidlowosci