Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Niezależnie od tego, jaką Pan podejmie decyzję, chętnie poznam opinię osoby, która "z niejednego pieca jadła" . Namawiam do spróbowania naszego narzędzia.
Czy da się podziałać na jakimś koncie demo?Czy program sprawdza i weryfikuje numer wniosku/karty pod kątem sumy kontrolnej (przydatne przy różnej czytelności numeru)?
Da się, 3 miesiące można za darmo korzystać z pełnej funkcjonalności.
Cytat: gringo w Lutego 17, 2017, 12:30:25 pmDa się, 3 miesiące można za darmo korzystać z pełnej funkcjonalności.No tak, ale po pierwsze trzeba konto w miarę realne założyć, później wgrać i skonfigurować umowę, itd itp. A jakby konto demo było na na jakiejść spreparowanej umowie/jednostce, to by do pooglądania nie trzeba było tego robić Zestawienia - wszystko przed programem. Autor może będzie otwarty na sugestie.
Dobra sugestia. Po drugie co wtedy, gdy nie zdecyduje się na zakup Mam 3 m-ce rozliczone i nie mam ich w obecnym programie, a nie widzi mi się klepać 1000x3 zleceń w dwóch programach.