Społecznościowe forum użytkowników drw.pl oraz produktów Kamsoftu

Problemy z aplikacjami => KS-SOMED => Wątek zaczęty przez: zuzu w Sierpień 14, 2019, 09:42:00 am

Tytuł: Jak uruchomić KS-SOMED w dwóch okienkach na jednym komputerze ?
Wiadomość wysłana przez: zuzu w Sierpień 14, 2019, 09:42:00 am
Witam,

mam takie pytanie jak uruchomić KS-SOMED w dwóch okienkach na jednym komputerze ?
wiem że jest taka możliwość i można to zrobić w pliku konfiguracyjnym (jakiś wpis)
Z góry dziękuję za pomoc
Tytuł: Odp: Jak uruchomić KS-SOMED w dwóch okienkach na jednym komputerze ?
Wiadomość wysłana przez: konzik w Sierpień 14, 2019, 09:48:24 am
w pliku ini wpisz MULTIINSTANCE=1